Добре дошли в Тороманови Карп Такъл

Здравейте Приятели, имам удоволствието да Ви представя новата платформа на Тороманови Карп Такъл. Казвам се Павел Тороманов – обикновен шаранджия, на който куката се заби по-силно през 2008г. и така до ден днешен.

Създадохме тази платформа изцяло за Вас, за да имате бърз и лесен достъп до любимите Ви марки и техните продукти.

Какви продукти Ви предлага Тороманови Карп Такъл?

Нашата платформа предлага топ продукти, за модерен шаранджийски риболов. Тези продукти са произведени от топ специалисти, на базатта на отличното съотношение цена-качество. Марките които Тороманови Карп Такъл Ви предлага са Katran, DT Baits, T Baits и PVA Hydrospol.

Как да поръчате нашите продукти?

Поръчката при нас е много лесна, всеки един от вас може да направи поръчка. Нужно е единствено да добавите желаните продукти в своята “количка”. След приключване с пазаруването, отидете в своята количка и завършете поръчка, като въведете адрес за доставка и готово. Наш експерт ще се свърже с Вас за потвърждение и желаните продукти ще ви бъдат доставени чрез куриерска фирма Еконт.

Какви възможности имам за заплащане?

Към момента единственият начин за плащане при нас е чрез наложен платеж, при доствка.

Нужна ли ми е регистрация в платформата, за да поръчам?

Не, но Ви го препоръчваме! Нашата платформа позволява свободно да направи поръчка без да е необходимо да имате регистрация в нея. Предимството да притежавате акаунт при нас, е че в края на всяка календарна година, нашите топ клиенти ще получат подаръци от Нас. За да участвате в надпреварата за тези награди е необходимо да имате активен акаунт в платформатани и да пазарувате, като се идентифицирате, чрез него.