img

 Добре дошли в Тороманови Карп Такъл

Кои сме НИЕ?

Здравейте Приятели, имам удоволствието да Ви представя новата платформа на Тороманови Карп Такъл.  Казвам се Павел Тороманов – обикновен шаранджия, на който куката се заби по-силно през 2008г. и така до ден днешен.

  • През 2015-та реших да съчетая хобито с бизнеса и станах ексклузивен вносител на Катран за България.
  • През 2016-та започнахме работа с ПВА ХИДРОСПУЛ.
  • През 2017-та започнахме да внасяме английската марка ДТ байт.
  • През 2018-та поставихме началото на собствена продуктова линия – Т байт.
  • Екипът за мен е най-важната предпоставка за успеха на всяко едно начинание.
  • Смея да твърдя, че сме изградили много силен колектив в лицето на:

Людмил Димов (Спортен Директор) – многократен шампион по Кастинг, Републикански шампион в дисциплина „Улов на шаран“ , втори на Световното първенство в Румъния през 2012-та…
Това е човекът, който отговаря за спортно-техническата част, тестовете на 90% от гамата, която предлагаме. Той определя, в кое състезание да участваме, той определя и кой отбор да спонсорираме.

Владислав Енев (Старши Експерт) – с Влади се запознахме през 2014-та година, страхотен човек, шаранджия до дъното на душата си. През неговите ръце са минали почти всички продукти, които предлагаме, за всяка предприемана крачка от мен се допитвам до Влади. Има много добър поглед върху всичко, което е на пазара и много точно може да Ви обясни и разясни КОЕ,КОГА,ЗАЩО.

Васим Сайфи (Старши Експерт) – невероятен човек, постоянно образоващ се, четящ, наясно с всички „малки тайни“, които Ви дават ГОЛЯМО предимство в риболова на ТРОФЕИ! Това е нашият ТЕРМИНАТОР, издържа без сън по 72 часа, скача, бяга, гмурка се…тотално себераздаване!

Георги Георгиев (Младши Експерт) – това е най-младият член на нашият екип, човек попиващ всичко много бързо, въпрос на време е да разгърне потенциала си.

Искам да обърна специално внимание на човека, който ни преследва навсякъде с камера и фотоапарат в ръка, снима, обработва, създава лога, рекламни пана…чудото на маркетинга и „чешита“ – Иван Савков.

Така през 2017-та година се формира Карп София. През 2017-та и 2018- та Карп София спечели доста състезания, представихме се на обичайното високо ниво. 

Carp Sofia 2През 2017-та: 
Имаме 3 състезания отборни – две първи места и едно пето.
През 2018-та:
Карп София взе участие на пет отборни и едно индивидуално състезание. Резултата е два пъти първо място, три пъти завършихме пети, една награда за първа риба и две за най-големи риби. Един път сме и ПЪРВЕНЦИ в индивидуално състезание.
През 2019-та Карп София ще участва на Републиканското първенство по улов на шаран. През 2017-та е създаден Карп София 2 в лицето на Димитър Костадинов, Теменуга Николова, Георги Върбанов. Всеки един нов продукт преминава и през техните ръце, тества се на диви водоеми, Тръстиково.

 

Защо да изберете НАС?
Защото всичко, което предлагаме е минало през много тестове,защото е доказано като качество и приемливо като цена. Смея да твърдя, че ние предлагаме продуктите с много добро съотношение ЦЕНА-КАЧЕСТВО.

Доверете се на Експертите ни!

Разгледай каталога ни

Нашите експерти

гарантират за качеството на всеки един продукт
Павел Тороманов
Павел Тороманов
Основател
Казвам се Павел Тороманов - обикновен шаранджия, на който куката се заби по-силно през 2008г. и така до ден днешен.
Людмил Димов
Людмил Димов
Спортен Директор
Людмил е многократен шампион по Кастинг, Републикански шампион в дисциплина „Улов на шаран“, втори на Световното първенство в Румъния през 2012-та...
Владислав Енев
Владислав Енев
Старши Експерт
с Влади се запознахме през 2014-та година, страхотен човек, шаранджия до дъното на душата си. През неговите ръце са минали почти всички продукти...
Васим Сайфи
Васим Сайфи
Старши Експерт
Невероятен човек, постоянно образоващ се, четящ, наясно с всички „малки тайни“, които Ви дават ГОЛЯМО предимство в риболова на ТРОФЕИ! Това е...
Георги Георгиев
Георги Георгиев
Младши Експерт
Tова е най-младият член на нашият екип, човек попиващ всичко много бързо, въпрос на време е да разгърне потенциала си.
Иван Савков
Иван Савков
Маркетинг и Реклама
Човекът, който ни преследва навсякъде с камера и фотоапарат в ръка, снима, обработва, създава лога, рекламни пана...чудото на маркетинга и...

Галерия

Разгледайте нашата галерия

Виж цялата галерия